Lan Nailstudio Over ons Behandelingen Fotos Tarieven Contact

Lan Nail Studio    Kennemerlaan 81     1972 EJ IJmuiden       Tel: 06-17996299

 

 

 

Kunstnagels (solar, acryl of gel)

Voor degene met gescheurde, afgebroken of afgebeten nagels, zijn kunstnagelbehandelingen de ideale oplossing. Ook voor degene die zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt of gewoon simpelweg iets extra’s wilt toevoegen. Bij ons wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten die het beste voor uw nagels zijn.

Manicure behandeling

Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, het verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en het in model vijlen van de nagels. Ook worden uw nagels gelakt met een base- en topcoat. Daarnaast kunt u een nagellak kleur naar keuze kiezen of kiezen voor een French manicure (voor een French manicure zijn wel extra kosten inbegrepen). Tenslotte worden uw handen ingesmeerd met een handlotion en de nagels verzorgd met een nagelriemolie. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

.

Pedicure behandeling (ook voor heren)

De standaardpedicurebehandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van de nagelomgeving, het verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en het in model vijlen van de nagels. Ook worden uw nagels gelakt met een base- en topcoat. Daarnaast kunt u een nagellak kleur naar keuze kiezen of kiezen voor een French pedicure (voor een French pedicure zijn wel extra kosten inbegrepen). Voor extra verwenning geven wij u een korte voetenmassage en brengen wij een verzorgde voetenolie aan. Deze behandeling duurt ongeveer 45 min.

 

Spa pedicure

Voor een extra verwenning voor uw voeten hebben wij de Spa pedicurebehandeling. De standaardpedicurebehandeling wordt uitgebreid met een geheel ontspannen voetbad en een voetmassage in een ontworpen behandelstoel.